IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Motosiklet kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, sürücü tutuklandı! Kaza anları kamerada




İstanbul Eyüpsultan'da iki motosikletin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kazaya sebep olan sürücü tutuklanırken, kaza anları ise kameraya yansıdı.Eyüpsultan'da çarptığı motosikletteki iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olan motosiklet sürücüsü tutuklandı. Kaza anları kaza yerinde bulunan bir kişi tarafından kaydedildi.

MOTOSİKLETE ARKADAN ÇARPTI
Pirinççi Mahallesi'nde 12 Ağustos'ta Berkant K'nin kullandığı motosiklet, önünde aynı istikamette seyir halindeki Murat Vermez yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı.

2 KİŞİ HAYATINI KEYBETTİ
Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Vermez ve arkasında yolcu olarak bulunan Nazlıcan Yolcu ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Vermez ve Yolcu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TUTUKLANDI
Kazanın ardından çalışma başlatan jandarma ekipleri, motosiklet sürücüsü Berkant K'yi gözaltına aldı. Gözaltındaki işlemlerinin ardından adliyeye gönderilen Berkant K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAZA ANI KAMERADA
Öte yandan kaza anı motosikletteki Nazlıcan Yolcu'nun çektiği görüntülerde yer aldı. Görüntülerde Berkant K'nin kullandığı motosikletin arkadan hızlıca gelerek sıkıştırdığı motosikletin devrilme anı görülüyor.



Kaynak:AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık