IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yardıma gitti, kalbinden bıçaklandı! Babasını kanlar içinde gören genç kız gözyaşlarına boğuldu





Aksaray'da baba Lütfü U., oğlunun husumetlileri tarafından bıçaklandı. Baba kalbinden ve sol kolundan yaralanırken, şüpheli olay sonrası yakalandı. Ambulanstan inerken babasını kanlar içinde gören kızı ise gözyaşlarına boğuldu.

Aksaray'da Lütfü U. (48), oğlu Hasan Hüseyin U.'yu (16) takip eden husumetlileri Ferit İn (35) tarafından bıçaklandı. Kalbinden ve sol kolundan yaralanan Lütfü U. hastanede tedaviye alınırken, olay sonrası kaçan şüpheli yakalandı.

OĞLUNUN TAKİP EDİLDİĞİNİ ÖĞRENİNCE HAREKETE GEÇTİ
Olay, dün saat 23.30 sıralarında Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesinde meydana geldi. Ferit İn, iddiaya göre, ailesi ile bir süredir husumetli olduğu Hasan Hüseyin U.'yu, otomobil ile evinin önüne kadar takip etti. Hasan Hüseyin U., eve giderek babası Lütfü U.'ya durumu anlattı. Lütfü U, oğlunu da alarak minibüsle İn'in otomobilini takibe başladı.

KALBİNDEN VE SOL KOLUNDAN BIÇAKLADI
Kısa süre sonra kavşakta Lütfü U.'nun kullandığı minibüs ile İn yönetimindeki otomobil çarpıştı. Otomobilden inen Ferit İn cebinden çıkardığı bıçakla Lütfü U.'ya saldırdı. Lütfü U., kalbinden ve sol kolundan bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Lütfü U. ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KIZI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Ambulanstan inerken babasını kanlar içinde gören kızı Buse U., acil serviste arkadaşına sarılıp ağladı. Kavga sonrası olay yerinden kaçan Ferit İn jandarma ekiplerine teslim oldu. Lütfü U.'nun yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık