IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Temizlik işçisinden insanlık dersi! İçerisinde 1 buçuk milyon TL bulunan çantayı sahibine teslim etti





Aydın'ın Söke ilçesinde belediye temizlik işçisi içinde 1 buçuk milyon TL para bulunan çantayı, sahibine teslim etti. Temizlik işçisi Şirin Gökmen, daha önce de birçok kaybı sahipleriyle buluşturduğunu belirtti.Aydın'ın Söke ilçesinde insanlık dersi yaşandı. Belediye temizlik işçisi, içinde1 buçuk milyon TL olan çanta buldu. Temizlik işçisi parayı almak yerine, sahibine teslim etti. Temizlik işçisinin daha önce de bu tarz kayıpları sahiplerine ulaştırdığı bildirildi.

YOLDA BULDUĞU ÇANTAYI HEMEN SAHİBİNE ULAŞTIRDI
Edinilen bilgiye göre, Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Şirin Gökmen sabah saatlerinde görevli olduğu belediye meydanında mıntıka temizliği yaparken içinde yüklü miktarda para bulunan bez bir çanta ile karşılaştı. İçinde de dekontu da bulunan parayı bir esnaf dükkanına götürüp, sahibine ulaşmaya çalıştı. Kısa bir süre sonra paraların sahibi geldi. İçinde bir buçuk milyon TL olduğu belirtilen çantanın sahibi, çantayı teşekkür ederek teslim adı.

"BÖYLE İNSANLAR KALDI MI?"
İçinde dekont ve telefon numarası olduğunu fark ettiğini belirten temizlik işçisi Şirin Gökmen, "Çantayı buldum, sahibine ulaştık. Beraberce açtık baktık, içindeki tüm paraları ile çantayı sahibi aldı gitti. Sadece bize teşekkür etti, böyle insanlar kaldı mı dedi ve gitti. Ben de teşekkür ettim" dedi.

"VARSA YERİM, YOKSA YEMEM"
Daha öncede benzer birçok olayla karşılaştığını ve çok kez yüklü miktarda para, cep telefonu, cüzdan gibi birçok kaybı sahipleriyle buluşturduğunu belirten Şirin Gökmen, "Benim hiçbir şeye ihtiyacım yok. Kendim çalışırım, kendim varsa yerim, yoksa yemem. Bir hayır duası yetiyor" ifadelerini kullandı. Çalıştığı bölgede vatandaşlar tarafından sevilen temizlik işçisi Gökmen, esnafların bir kez daha takdirini toplamayı başardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık