IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Mayıs.2023   #1
Çevrimiçi
BAYRAM İKRAMİYESİ ne zaman hesaplara geçecek? (2023 Kurban Bayramı)



Kurban Bayramı bu yıl 29 Haziran perşembe, 30 Haziran cuma, 1 Temmuz cumartesi, 2 Temmuz pazar tarihlerinde idrak edilecek. Toplam 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı öncesinde ise emekli bayram ikramiyeleri hangi tarihte verilecek merak konusu. Mayıs ayının son günlerine girdikten sonra gündeme Bayram ikramiyesi ne kadar? 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? soruları geldi. Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş ise merak edilenleri cevapladı.
KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2023 NE KADAR OLUR?
Kurtuluş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bayram ikramiyeleri şu anda geçen sene itibarıyla bin 100 lira üzerinden ödeniyordu. Bu çok uzun bir süredir ödenen bir rakamdı. Emekliler yaklaşık olarak 3-4 yıldır bin 100 lira bayram ikramiyesi ödemesi alıyordu. Bu sene itibarıyla yüzde 100’lik artışla 2 bin liraya yükseltildi."

"Enflasyondaki artış göz önüne alındığında bu rakam da yeterli görülmüyor. Dolayısıyla seçim döneminde olduğumuz bu süreçte rakamın 3 bin-4 bin TL bandına yükseltileceği düşüncesindeyiz."
BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?
Bayram ikramiyeleri, bayram tarihinden bir hafta öncesinde hesaplara geçiyordu. Kurban Bayramı'nda da öyle olacağı tahmin ediliyor. Konuya ilişkin resmi tarih duyurulduğunda haberimizde yer vereceğiz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık