IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Mayıs.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Öğrencilerin piknik buluşmasında korkunç son: 4 ölü




Afyonkarahisar'da yıl sonu pikniğine giden 16 kişilik öğrenci gurubundaki bir öğrenci gölet üzerinde köprüde fotoğraf çektirmek isterken dengesini kaybederek suya düştü. Öğrenciyi kurtarmak için suya atlayan bir başka öğrenci ile servis şoförü ve bir vatandaş da boğularak hayatını kaybetti. İki öğrencinin cansız bedenine ulaşıldı.

Hocalar Lisesi'nden 16 kişilik öğrenci grubu piknik için Sandıklı ilçesi Akdağ Tabiat Parkı'na geldi. Göletin üzerindeki köprüde fotoğraf çektirmek isteyen gruptakilerden biri, dengesini kaybedince suya düştü.

4'Ü DE HAYATINI KAYBETTİ
Bunun üzerine öğrenciyi kurtarmak için 3 kişi de suya atladı. Ancak 4 kişi de suda boğularak hayatını kaybetti. Olayın ardından şahısların cesedini çıkarmak için AFAD ekipleri çalışma başlattı.

İKİ ÖĞRENCİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Olayda ölen geçlerden Mehmet C. ve Ramazan A.'nın cansız bedenleri AFAD ekipleri tarafından gölete girdikleri bot ve kanca yardımı ile çıkarıldı. Diğer ikisinin cansız bedeninin çıkarılması içinse Konya'dan istenen balık adamların gelmesi bekleniyor. Öte yandan, çocuklarının cansız bedenleri çıkarılan aileler ise bölgede sinir krizleri geçirerek, balık adamların geç gelmesine tepki gösterdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık