IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Nisan.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Mersin'de bir evde çıkan yangında üçüzlerden 2'si hayatını kaybetti




Mersin'de bir apartmanın ikinci katında yangın çıktı. Yangında 8 yaşındaki üçüz olduğu öğrenilen çocuklardan 2'si hayatını kaybetti, 1' ise ağır yaralı kurtuldu.Olay, akşam saatlerinde merkez Toroslar ilçesine bağlı kırsal mahallelerden Buluklu'da meydana gelen olayda Cesur ailesinin yaşadığı 3 katlı apartmanın ikinci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında baba Engin'in dışarıda anne Zeliha ile biri engelli 8 yaşındaki üçüz çocukları Egemen, Nevzat ve Nisa'nın evde olduğu öğrenildi.


NİSA'YI ANNESİ KURTARDI
Annenin çocuklarından Nisa'yı yaralı olarak kurtardığı diğerlerine ulaşamadığı belirtildi. Yangını fark edenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi.

EGEMEN VE NEVZAT'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Ekipler kırsal mahalleye ulaşmasının ardından alevlere müdahale etti. Yangın söndürülmesinin ardından çocuklardan Egemen ve Nevzat'ın cansız bedenine ulaşıldı. Yangında annenin kurtardığı ağır yaralı Nisa ise ambulansla şehir hastanesine sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Cumhuriyet savcısı nezaretinden polis olay yerinde inceleme yaptı. İnceleme sonrasında çocukların cansız bedeni evden çıkarılarak cenaze aracı ile otopsi için morga götürüldü. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık