IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Nisan.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Mersin'de 3 atölyeyi saran yangında ağır bilanço: 1 itfaiye eri ve 3 işçi can verdi, 1 kişi aranıyor




Mersin'de bir mobilya atölyesinde başlayan yangın bitişiğindeki iki atölyeye daha sıçrayarak büyüdü. Söndürme çalışmalarının güçlükle yapıldığı yangında 1 itfaiye eri ve 3 işçi hayatı kaybetti, bir kişi aranıyor.

Merkez Akdeniz ilçesi Sanayi Sitesi'ndeki bir mobilya atölyesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki diğer atölyelere de sıçradı. Yanıcı maddelerin yoğunluğu nedeniyle söndürme çalışmalarının güçlükle yapıldığı yangına, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra Emniyet Müdürlüğü'nün Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları da (TOMA) müdahale etti.


TAVAN ÇÖKTÜ, İTFAİYE ERİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI
Gece geç saatlerde kontrol altına alınabilen yangınla ilgili süren soğutma çalımları sırasında bir itfaiye eri hayatını kaybetti. Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye Daire Başkanlığında görevli Nazmi Çelikkaya (30), soğutma çalışması yaptığı sırada tavanın çökmesiyle göçük altında kaldı. Mesai arkadaşlarının yoğun çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan Çelikkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çelikkaya'nın babasının da emekli bir itfaiyeci olduğu, eşinin ikinci çocuklarına hamile olduğu öğrenildi.

3 İŞÇİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Kayıp olduğu değerlendirilen 4 kişiden 3'ünün cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler diğer kişinin bulunması için de çalışmalarını sürdürüyor.


OLUŞAN HASAR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Öte yandan büyük madde zararın da meydana geldiği yangın yeri dron ile havadan görüntülendi, yangının meydana geldiği yerdeki yıkım ve hasar gözler önüne çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık