IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Nisan.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
8 ay önce boşanan Hilal Kaplan yeniden evlendi




Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında akademisyen Süheyb Öğüt ile tek celsede boşanan gazeteci Hilal Kaplan, yeniden nikah masasına oturdu. Kaplan, Meslektaşı Tevfik Emre Sarı ile hayatını birleştirdi.Sabah yazarı Hilal Kaplan geçtiğimiz yıl Ağustos ayında akademisyen Süheyb Öğüt ile tek celsede boşanmıştı. Geçen hafta Çekmeköy'deki villasında aile arasında gerçekleşen törenle Hilal Kaplan, Milat Gazetesi yazarı Tevfik Emre Sarı ile hayatını birleştirdi.

EMRE EFSER İSMİNİ KULLANIYOR
Hilal Kaplan'ın dünya evine girdiği Tevfik Emre Sarı'nın da geçtiğimiz yıl eşinden boşandığı ifade edildi. Tevfik Emre Sarı, hem sosyal medya hesapların da hem de Milat gazetesindeki yazılarında Emre Efser ismini kullanıyor.

"EŞİM HAKKINDA HİÇBİR FETÖ SORUŞTURMASI YOKTUR"
Yeni eşinin FETÖ soruşturması olduğuna yönelik iddialarla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Kaplan, "Mahremimizi sosyal medyadan paylaşmak zorunda değiliz. Deprem gündeminden ötürü evimizde aile ve arkadaşlarımızın huzurunda evlendik. Eşim Emre Efser hakkında geçmiş veya bugün hiçbir FETÖ soruşturması yoktur. Diğer iddiaların da hepsi iftiradır. Hukuki zeminde tüm haklarımızı arayacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.





Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık