IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12.Şubat.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Küçük çocuğun gönderdiği oyuncaktan çıkan not yürekleri dağladı: İtfaiyeci olup sizi betonların altında kurtarmayı çok i




Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem için tüm ülke tek yürek oldu. Sakarya'da toplanan yardım kolilerinin içerisinden çıkan ve miniklerin kaleme aldığı notlar ise duygulandırdı. Bir çocuğun, "Çok isterdim itfaiyeci olup sizi o betonların altından kurtarmayı. Size çok dua ediyoruz ben ve kardeşlerim." yazdığı görüldü.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkilediği 10 il için Türkiye tek yürek oldu. Bölgede kurtarma çalışmaları cansiperane şekilde devam ederken bir yandan da yardım seferberliği sürüyor. Asrın felaketine destek için yardım toplama merkezinde gönüllü olarak çalışan vatandaşlar, getirilen malzemeleri gözyaşlarıyla paketliyor.

NOTLAR DUYGULANDIRDI
Ülke genelinde deprem bölgesine yadım seferberliği sürüyor. Bu çerçevede Sakarya'da da birçok farklı bölgede yardımlar toplanıyor. Serdivan Spor Salonu'nda toplanan yardım kolileri içerisinden çıkan ve miniklerin kaleme aldığı notlar ise duygusal anlar yaşanmasına sebep oluyor.

"İTFAİYECİ OLUP SİZİ KURTARMAYI ÇOK İSTERDİM"
Miniklerin kaleme aldığı notlar arasında, "Ben Ömer Faruk Toykar, bayram harçlıklarımla aldığım itfaiyemi size yolluyorum. Çok isterdim itfaiyeci olup sizi o betonların altından kurtarmayı. Size çok dua ediyoruz ben ve kardeşlerim", "Bu notu okuyan canım kardeşim üzüntünü kalbimde hissediyorum. Ama hepsi geçecek. Ben inanıyorum, sen de inanmalısın. Bana daha önce iyi gelen kitaplarımı seninle paylaşmak istiyorum. Umarım sana da iyi gelir" ifadeleri yer aldı.





Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık