IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Şubat.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Antalya'da biri muhtar 3 kişinin cansız bedeni aynı otomobilde bulundu




Antalya'da 3 kişinin cansız bedeni, kafalarından silahla vurulmuş halde aynı otomobilin içinde bulundu. Olayı gerçekleştiren şahsın önce pazar yerinde bir kişiyi silahla ateş ederek yaraladığı, ardından da Karaöz Mahallesi'ne giderek burada aralarında muhtarın da bulunduğu 3 kişiyi vurarak öldürdüğü belirlendi. Şahıs daha sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Aksu ilçesi Karaöz Ortaköy Mahallesi'nde 13.50 sıralarında silah sesleri geldiğini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, bir otomobilde kafalarından silahla vurulduğu tespit edilen 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

SALDIRGAN, OLAY YERİNDEN ARACIYLA KAÇTI
Edinilen bilgiye göre A.K. isimli şahıs, Alaylı Mahallesi pazar yerinde Halil Ülkü isimli şahsa silahla ateş ederek kaçtı. Ardından ise Karaöz Mahallesi'ne giderek burada aralarında Güloluk Muhtarı Mahmut Şimşek, Karaöz Mahallesi'nden İbrahim Topdemir ve oğlu Galip Topdemir'i araç içinde öldürdü. Şahıs daha sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı.

1 YARALI
Olayda yaralanan kişinin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Jandarma ve polis ekiplerinin şahsı arama çalışması devam ediyor.

Kaynak: AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık