IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Aralık.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Sahte doktor skandalında yeni gelişme! Bir sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu ortaya çıktı




Türkiye'nin gündemine oturan sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında çok konuşulacak bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz'ın hastane ortamında çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıkarken, Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nden sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu öğrenildi. Planını ilmek ilmek dokuyan Özkiraz'ın doktor olduğuna inandırmak için yeni kaşe ve kimlik kartları hazırladığı belirlendi.

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 sene boyunca pratisyen hekim olarak görev yapan sahte doktor Ayşe Özkiraz, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Ameliyatlara giren, anne-babası dahil çevresindeki herkesi kandırmayı başaran Özkiraz'ın yalanlar silsilesi hastanedeki diğer doktorların dikkatiyle son buldu. Gözaltına alınan Ayşe Özkiraz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YENİ FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'la ilgili her gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. Basına yansıyan yeni fotoğraflarda Ayşe Özkiraz'ın ameliyatlarda yer aldığı ve ameliyata girmeden önce hastane personeli tarafından giydirildiği görüldü. Özkiraz'a hastanedeki personel tarafından doğum günü kutlaması düzenlendiği, boynunda yaka kartı ile hastane acili önünde gece nöbetlerine kaldığını ima eden fotoğraflara ulaşıldı.

ÇERKEZKÖY'DEN SONRAKİ DURAĞI ANKARA ŞEHİR HASTANESİYMİŞ
Sahte doktorun Çerkezköy Devlet Hastanesi'nden sonraki durağı için planlar yaptığı anlaşıldı. Özkiraz'ın bir sonraki hedefinin ise Ankara Şehir Hastanesi olduğu öğrenildi. Özkiraz'ın, gitmeyi planladığı Ankara Şehir Hastanesi'nde inandırıcılığını artırmak için, gitmeden önce Çerkezköy'de sahte kaşe, kimlik kartları yaptırdığı ve ameliyat başında video hazırlatmaya çalıştığı öğrenildi. Özkiraz, hazırladığı sahte TUS sonuç belgesindeki Temel Tıp Bilimleri testinde 115 doğru, 5 yanlış; Klinik Tıp Bilimleri testinde ise 107 doğru, 12 yanlışla kendini üstün başarılı olarak göstermeye çalışmış.

SAHTE DOKTOR İÇİN 13 YIL HAPİS TALEBİ
Ayşe Özkiraz'ın, Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede "resmi belgede sahtecilik" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, "özel belgede sahtecilik" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve "yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı Kanun'a muhalefet" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık