IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Aralık.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Oğluna gönderilen cinsel organ fotoğrafını gören anne belediyeyi bastı




Kırşehir'de bir anne, Kırşehir Belediyesinde çalışan şahsın oğluna cinsel organının fotoğrafını gönderdiğini iddia ederek belediye önünde eylem yaptı. Öfkeli anne, "Kendimi de belediyeyi de yakarım. Çocuğuma cinsel organının fotoğrafını atan kişiyi getirecekler" ifadelerini kullandı.İddiaya göre Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde çalışan M.Z., 14 yaşındaki B.T.'ye cinsel organının fotoğrafını gönderdi. Durumu fark eden anne Y.D., Kırşehir Belediyesi'nin önüne giderek yetkililerden çocuğuna cinsel organını atan fotoğrafını atan görevlinin kendisine gösterilmesini istedi.

"ÇİÇEK KOYUP, ORGANININ FOTOĞRAFINI ATMIŞ"
Talebinin karşılanmaması üzerine tepki gösteren anne Y.D., "Kendimi de belediyeyi de yakarım. Çocuğuma cinsel organının fotoğrafını atan kişiyi getirecekler. Sapık ve hırsızlara göz yumuyorlar. Geçtiğimiz yıl da 2 güvenlik görevlisine işlem yapılmadı, 2 genç ırmağa atıldı. Bizim çocuklarımız da öyle mi olsun? Biz başkana onun için mi oy veriyoruz? Başkan anlamadıktan sonra kim anlayacak. Çocuklarımızı tecavüz edip öldürsünler diye mi oy veriyoruz. Erkek çocuğuna çiçek gönderip, cinsel organının fotoğrafını atıyor" diye bağırdı.

UZUN SÜRE SAKİNLEŞTİRİLEMEDİ
Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı belediye önünden ayrılmayan öfkeli anne Y.D., uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı. Cinsel organ fotoğrafının atıldığı B.T. ise çocuk şube müdürlüğüne götürüldü.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU
Çocuğun ailesi belediyenin önündeki eylemin ardından karakola giderek, şüpheli şahıstan şikayetçi oldu. Şahıs ifadeye çağrıldı Şüpheli M.Z. ise, ailenin şikayetçi olması üzerine savcılık tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadeye çağrıldı.

BELEDİYE DE ŞİKAYETÇİ OLDU
Öte yandan, belediye yetkililerinin de uzun süre belediye önünde bağırarak tepki gösteren anne hakkında "kamu birimini meşgul etmek" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık