IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Aralık.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen minibüsteki 6 kişi hayatını kaybetti




Son dakika! Şanlıurfa'da minibüsün sulama kanalına düşmesi nedeniyle meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda ambulans ve polis ekibi olay yerine sevk edilirken 5 kişi yaralı olmak üzere toplamda 25 kişi sağ olarak kurtarıldı.Şanlıurfa'dan kahreden bir haber geldi. Elde edilen ilk bilgilere göre bir minibüsün sulama kanalına düşmesi nedeniyle içerisinde bulunan 6 kişi hayatını kaybetti.


SULAMA KANALINA UÇTU
Öğleden sonra Harran'a bağlı Öncüler Mahallesi Biçer Mezrası yakınlarında meydana gelen kazada sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen minibüs, sulama kanalına uçtu. Minibüsü görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

6 GÖÇMEN HAYATINI KAYBETTİ
Kazaya ilişkin Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Harran/Öncüler Mahallesi'nde göçmenleri taşıyan bir minibüsün devrilmesi sonucu; 6 göçmen hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralı olmak üzere toplamda 25 kişi sağ olarak kurtarılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

"OLAYIN ORGANİZATÖRÜ YAKALANDI"
Açıklamanın devamında ise "Olayın organizatörü yakalanmış olup adli süreç hassasiyetle tarafımızca takip edilmektedir. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık