IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Kasım.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Öğretmenler Günü'nde genç kadına tavuk hediye ettiler




Batman'ın Çevrimova köyündeki ilkokul öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdi. Yöresel lezzetler ağırlıklı hediyelerden ise en dikkat çekeni bir öğrencinin hediye ettiği canlı tavuk oldu.Batman'da bulunan Çevrimova İlkokulu öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlerinin köydeki organik ürünleri hediye etti. Hazırladıkları hediyeler ile okula gelen öğrenciler öğretmenlerine tandır ekmeği, yoğurt, süt, peynir, saksıda çiçek ve patik gibi köye özgü çeşitli yöresel hediyeler verdi.

CANLI TAVUK HEDİYE ETTİ
Öte yandan bir öğrencinin öğretmenine canlı tavuk hediye etmesi sosyal medyada gündem oldu. Kameraya yansıyan o anları binlerce kişi izledi.

"GELEN HEDİYELER BAMBAŞKA"
Aldığı hediyeler ile ilgili açıklamalarda bulunan İlkokul öğretmeni Ayşenur Doğan, "Çevrimova köyünde öğretmenlik yapıyorum, daha önce başka okullarda da öğretmenlik yapmıştım, farklı farklı hediyeler gelmişti ama köyden gelen hediyeler bambaşka. Ben hayatımda ilk defa bir canlı tavuk hediye aldım, çeşitli yöresel ürünler geldi. Annelerimizin hazırladığı patikler, kolyeler, yemeniler ve bunlar bizim için çok kıymetli buradan değerli öğrencilerime kıymetli velilerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık