IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Ekim.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
5 ay önceki hurdacı cinayeti aydınlatıldı: Katil zanlısı 'enişte' çıktı




Gaziantep'te 5 ay önce bıçaklanarak ve silahla vurularak öldürülen 23 yaşındaki hurdacı Seyfettin Çabuk'un katil zanlısı yakalandı. Yakalandıktan sonra adliyeye sevk edilirken "çocuklarım beni affetsin" diyen katil zanlısı H.T.'nin maktulün eniştesi olduğu ortaya çıktı.

Olay, 5 Mayıs 2022 günü akşam saatlerine doğru Şehitkamil ilçesi Eyüp Sultan Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, hurdacılık yaptığı öğrenilen ve evde yalnız kalan 23 yaşındaki Seyfettin Çabuk'tan haber alamayan yakınları durumdan şüphelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmuş ve ihbar üzerine 23 yaşındaki gencin bulunduğu eve sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilmişti. Eve giren ekipler, Çabuk'un bıçaklanarak ve silahla vurularak öldürüldüğünü belirlemişti.

KATİL ZANLISI 'ENİŞTE' ÇIKTI
Yaşanan olayın ardından katil zanlısını bulmak için yaklaşık 5 aydır çalışmalarını sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, vahşi cinayetin katil zanlısının maktulün eniştesi H.T. isimli şahıs olduğunu belirledi. Katil zanlısı, yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan katil zanlısı H.T.'nin olayda kullandığı silahı ise asri mezarlığa gömdüğü öğrenildi.

ZIRHLI ARAÇ İLE ADLİYEYE GETİRİLDİ
Yaklaşık 5 aylık çalışmanın ardından yakalanan katil zanlısı H.T., emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından zanlı, zırhlı araç ila adliyeye getirildi. Zanlı yoğun güvenlik tedbirleri arasında savcı karşısına çıkarıldı. Zanlı H.T,'nin adliyeye götürülmesi esnasında ise kendisini görüntüleyen gazetecilere "çocuklarım beni affetsin" demesi ise dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık