IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Kamera kaydını izleyen çiftlik sahibi şokta! Ahıra giren aç kurt, koca buzağıyı sürükleye sürükleye götürdü


Vahşi doğanın en acımasız avcılarından biri olan kurtların yiyecek bulmak da sıkıntı yaşayınca yerleşim yerlerine indiklerine daha önce de şahit olmuştuk. Son olarak bir çiftlikteki ahırda kaydedilen görüntü izleyenlerin ağızlarını açık bıraktı.

Yerleşim yerlerine inen ve daha çok köpeklere saldıran kurtların görüntülerini daha önce defalarca kez izlemiştik. Ancak bir çiftçiye ait ahırda kaydedilen görüntü, kurtların aç kalınca ne kadar engel tanımaz olduklarını bir kez daha ortaya koydu.
BOYNUNDA YAKALAYIP SÜRÜKLEMEYE BAŞLADI

Görüntülerde büyükbaş hayvanların bulunduğu ahıra giren kurt, gözüne kestirdiği buzağıyı boynundan yakalayarak sürüklemeye başlıyor. O esnada ahırdaki diğer hayvanlar da buzağının çaresizce haykırışları karşısında panik halinde bulundukları alandan çıkmaya çalışıyor. Tüm bu olup bitenler karşısında boynundan yakaladığı buzağıyı bir an olsun bırakmayan kurdun amacına ulaşma için var gücüyle mücadele ettiği görülüyor.












"NEDEN KOCA ÇİFTLİKTE BİR KÖPEK YOK"

Kurt tarafından boğazından yakalanan ve kurtulma gayretleri sonuç vermeyen buzağı, bir süre sonra nefessiz kalıp kendini yere bırakıyor. Nerede çekildiği bilinmeyen görüntü kısa sürede sosyal paylaşım sitelerinde büyük yankı uyandırdı. Görüntüyü izleyenlerde "Çiftlik sahibi nerede?", "Neden koca çiftlikte bir köpek yok?" şeklinde sorular yöneltti.



haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık