IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
KASTAMONU’DA KÖYDE ÇIKAN YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR: VALİ BÖLGEDE


Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan yangının söndürülmesi için çalışma yürütülüyor. İlk belirlemelere göre 10 evde zararın oluştuğu yangını söndürme çalışmalarına yangın söndürme helikopteriyle de havadan destek veriliyor.
İlçeye bağlı Gövrecik köyü Unduk Mahallesi’nde Avni Ateş’e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Kısa sürede büyüyen yangın çevredeki evlere sıçradı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Çankırı, Tosya ve Kargı Belediyesi itfaiyeleri ile İl Özel İdaresi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, alevlere müdahale etti.İlk belirlemelere göre 10 evde zararın oluştuğu yangını söndürme çalışmalarına yangın söndürme helikopteriyle de havadan destek veriliyor.

Kastamonu Valisi Avni Çakır Yanan Köye Gitti

Yangın nedeniyle bölgeye gelerek incelemede bulunan Kastamonu Valisi Avni Çakır, “Bölgedeki çok yakın yapılaşmanın etkisiyle yangın 10 eve sirayet etti. Diğer evlere sıçramaması için itfaiye ekiplerimiz müdahale ediyor.

Evlerimizin tamamı ahşap, eski yapılar. Herhangi bin can kaybımız yok, hayvanlar da zaten tahliye edilmiş. Şu anda Orman Genel Müdürlüğü helikopteri de havadan gerekli desteği veriyor. Kontrol altına almak üzereyiz.

Yangının Ormana Sıçrama İhtimali Yok

Yangının genişleme şansı kalmadı, ormana sıçrama ihtimali şu aşamada görünmüyor. Görgü tanıklarının ifadesine göre, yangın sobadan bir kıvılcım atması nedeniyle başlamış. Hepimize geçmiş olsun, biz devlet olarak buradayız.
Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesine yönelik çalışmalarımıza başladık. İlk etapta bugün isteyen vatandaşlarımız için konaklama yerlerini ayarladık” dedi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık