IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Cep telefonuyla oynamaya dalan çocuklarını otobüste unuttular


Antalya'da halk otobüsüne binen 8 kişilik yabancı uyruklu tatilci aile, cep telefonuyla oyun oynayan çocuklarını unutup araçtan indi. Durumu fark ettikten sonra panikleyip ağlamaya başlayan çocuğu otobüs şoförü sakinleştirdi. Daha sonra otobüsün olduğu yere yönlendirilen belediye ekipleri, çocuğu alıp ailesine teslim etti.
Muratpaşa ilçesinde Nihat Güleç yönetimindeki toplu taşıma otobüsüne, 8 kişilik yabancı uyruklu tatilci aile bindi. Şehir merkezine gelindiğinde aile otobüsten inip yürümeye başladı. Otobüste cep telefonuyla oynayan çocuk ise ailesinin olmadığını fark edince ağlayıp panik yaşadı. Şoför Güleç, çocuğu görebileceği bir koltuğa oturtup sakinleştirdi.


Bu sırada aile de çocuğun yanlarında olmadığını otobüs hareket ettikten sonra fark edip çevredekilerden yardım istedi. Durum, belediyeye haber verilince, otobüsteki online kameradan çocuğun durumuna bakıldı. Belediye ekipleri, şoföre ulaşıp çocuğu indirmemesini söyledi. Otobüsün olduğu yere yönlendirilen belediye ekipleri çocuğu alıp ailesine teslim etti. Yaşananlar otobüsteki güvenlik kamerası kayıtlarına anbean yansıdı. Tedirginlik yaşayan çocuğun, ailesine ulaştıktan sonra şoför Güleç ile selfie çektiği de görüntülerde yer aldı.



Çocuğun unutulduğu otobüsün şoförü Nihat Güleç, otobüsün çok kalabalık olduğunu ve bir anda boşaldığını söyledi. Güleç, "Dün biraz maceralı bir gün yaşadık. 3- 4 farklı kalabalık aile bindi ve araç yoğundu. Çoğu kişi şehir merkezinde indi. Devam ettikten sonra aynaya baktım ve çocuğun bir anda kalktığını gördüm. Etrafına baktı ve ağlamaya başladı. Telaşlanmasın diye durakta durdum yanıma çağırdım. Otobüsteki bir başka yolcu İngilizce konuşup anlaştı. Ailesinin numarasını alıp aradı, ancak bakmadılar. Bu sefer çocuk iyice telaşlandı ve daha çok ağlamaya başladı" dedi.



Çocuğun neşesinin yerine gelmesi için selfie çektiğini söyleyen Güleç, "Tam o sırada ulaşımdan beni aradılar. 'Arabada çocuk unutulmuş. Arabadan indirme' dediler. İndirilmez zaten çocuğu nasıl bırakayım? O sırada çocuğun biraz moralini düzeltmek için selfie çektik. Maksadım çocuğun biran neşesinin yerine gelmesiydi ve telefonumda hatıra kalsın istedim. Operasyon birimiyle bir durakta buluştuk çocuğu teslim ettim. Araçta poşet, eşya kalmıştı ama çocuk hiç kalmamıştı" diye konuştu.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık