IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Kılıçdaroğlu'ndan tutuklanan Gülşen hakkında ilk yorum: Hemen serbest bırakılmalı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen'le ilgili açıklamada bulundu. Hakimlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Amacını aşmış bir şaka. Serbest bırakılmalı" dedi.

Şarkıcı Gülşen, İmam Hatiplilere yönelik tepki çeken sözleri nedeniyle bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklanan sanatçı Gülşen'e ilişkin açıklama yaptı.


Kılıçdaroğlu, ''Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için'' ifadelerini kullandı.















''Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde'' ifadelerine açıklamasında yer verdi.


Kılıçdaroğlu ayrıca ''Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, "Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler..." bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın'' diye yazdı.





haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık