IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Meteoroloji'den iki bölge için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyesiz sakın çıkmayın


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporu yayınlandı. Müdürlük, bugün sabah saatlerinden itibaren Karadeniz ve Marmara bölgesinde sağanak yağış beklendiğini belirtti. Ege, Akdeniz ve İç Anadolu kesimlerinde ise hava sıcaklıklarının normal seyretmesi bekleniyor.
Türkiye'de günlerde Ankara'da etkili olan sağanak yağışta 1 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hem kurumların hem de vatandaşların olası bir yağışa karşı önlem alması adında uyarılarda bulundu.


Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18-22 Ağustos tarihlerine ait hava durumu raporunu yayınladı. Marmara ve Karadeniz bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken Ege, Akdeniz ve İç Anadolu mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.



Karadeniz Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ta gök gürültülü sağanak yağış beklenirken Doğu Karadeniz bölgesinde sağan yağış bekleniyor. Diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Haberler.com - Yaşam
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık