IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Ağustos.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Lastik değiştirmek isterken canından oldu! Talihsiz adama önce kamyonet sonra otomobil çarptı




İzmit'te lastiği patladığı için emniyet şeridinde duran 67 yaşındaki Cahit Özen'in aracına kamyonet çarptı. Kazanın etkisiyle yola savrulan talihsiz adamın üzerinden bir de arkadan gelen otomobil geçti. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti.Bir kişinin feci şekilde can verdiği kaza, saat 15.00 sıralarında TEM Otoyolu İzmit geçişi Alikahya mevkinde meydana geldi. İstanbul yönünde ilerleyen Cahit Özen, idaresindeki otomobili, sağ ön lastiğinin patlaması nedeniyle emniyet şeridinde durdurdu.

ÖNCE KAMYONET SONRA OTOMOBİL ÇARPTI
Özen, yedek lastiği almak için aracın bagajındaki eşyaları boşalttığı sırada, plakası belirlenemeyen bir kamyonet otomobile arkadan çarptıktan sonra kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Cahit Özen'e, arkadan gelen Oktay K. idaresindeki otomobil de çarptı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibi, Cahit Özen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, otoyolu kısa süreli trafiğe kapatarak bölgede olay yeri inceleme çalışması yaptı. Özen'e çarpan otomobilin sürücüsü Oktay K., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kamyonetin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olay yerindeki çalışmaların sona ermesinin ardından Cahit Özen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık