IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Temmuz.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Boşanmak isteyen eşini defalarca bıçakladıktan sonra canlı yayın açtı




Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşayan Onur A. boşanmak isteyen ve bu kararından vazgeçmeyen eşi Rabia D. A.'yı defalarca bıçakladıktan sonra talihsiz kızın hesabından canlı yayın açtı. Şahsın yayında kullandığı, "Tüm çabamıza rağmen sonunda namusumuzu temizledik" şeklindeki ifadeler büyük tepkiye neden oldu.Acıpayam ilçesine bağlı Aşağı Mahalle'de ikamet eden ve eşiyle boşanma aşamasında olan Onur A. (26), bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen eşi Rabia D. A.'yı (22) konuşmak için Aşağı Mahalle'deki parkta çağırdı. Burada çıkan tartışma yerini kavgaya bırakırken, Onur A. yanında getirdiği bıçakla eşini karnından defalarca bıçakladı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Kanlar içinde yere yığılan kadını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan Rabia D. A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

"NAMUSUMUZU TEMİZLEDİK"
Defalarca bıçakladığı eşini ağır yaralayan Onur A., saldırının ardından eşinin telefonunu da yanına alarak bölgeden uzaklaştı. Rabia D. A.'nın sosyal medya hesabından elindeki bıçakla canlı yayın yapan Onur A., "Tüm çabamıza rağmen sonunda namusumuzu temizledik. Neymiş, her insana kah... yapılmazmış kardeş" şeklinde konuştu.

GÖZALTINA ALINDI
Olayın ardından kayıplara karışan saldırgan koca Onur A., Çameli ilçesinde saklandığı adreste gözaltına aldı. Eşini boşanmaktan vazgeçiremeyince öfkeye kapıldığı belirtilen ve daha önceden de aynı gerekçe ile intihara teşebbüs ettiği öğrenilen koca, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 31.Temmuz.2022   #2
Çevrimiçi
Www.ircforumda.net
Cevap: Boşanmak isteyen eşini defalarca bıçakladıktan sonra canlı yayın açtı


Hem boşanma kararından vazgeçirmeye çalışıyor hem de namus temizliyor çok tutarsız

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık