IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Bursa'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı




Bursa'daki bir kavşaktan dönüş yapan araç, karşı yönden gelen başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı.1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı kaza, saat 18.30 sıralarında Orhangazi ilçesi, Keramet Mahallesi Orhangazi-İznik Yolu'nda meydana geldi.

METRELERCE SAVRULDU
Orhangazi'den İznik istikametine seyir halinde olan Fatih Karan (42) yönetimindeki otomobil, Keramet Kavşağı'ndan dönüş yaptığı sırada karşı yönden gelen Mehmet Şakir Bavli (30) idaresindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil metrelerce savruldu. Yoldan çıkan otomobil zeytin bahçesine, diğer otomobil ise su kanalına düştü.

EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ
Kazada, otomobil sürücüleri ve otomobilde bulunan Ali Yakıcı ağır yaralandı. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri olası bir başka kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Tedavi altına alınan yaralılardan Ali Yakıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İki sürücünün ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.





Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık