IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Mart.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
24 yaşındaki gencin sır ölümü! Aldığı tehditler nedeniyle kaçtığı evde, asılı halde bulundu




Malatya'da 24 yaşındaki bir genç evinde iple asılı halde ölü bulundu. Gencin sır ölümünün otopsinin ardından gün yüzüne çıkması beklenirken; bir grup tarafından bir süredir tehdit edildiği ve tehditler nedeniyle 15 gün akrabalarında kaldığını ileri sürüldü.Saat 12.30 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Halfettin Mahallesi'nde iddiaya göre babasına ait Mektep sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanı bir katında yalnız yaşayan 24 yaşındaki Fatih Aslan'dan bir süre haber alamayan kardeşi, gencin yaşadığı daireye çıktı.

İPLE ASILI HALDE BULUNDU
Fatih Aslan'ı soba bacasının boşluğuna iple asılı halde bulan şahıs, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Fatih Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

TEHDİTLER NEDENİYLE KAÇMIŞ
Aile yakınlarının bir miktar borcu bulunan gencin bir grup tarafından bir süredir tehdit edildiğini ve tehditler nedeniyle 15 gün akrabalarında kaldığını ileri sürerken, Fatih Aslan'ın cenazesi cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin ikamette yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık