IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Mart.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Tırın açık kalan dorsesi üst geçide çarpıp asılı kaldı




Yalova'da dorsesi açık kalan tır, üst geçide çarptı. tırın dorsesi üst geçitte asılı kalırken, çekici kısmı ise yerinden koparak önce bankaya ait para nakil aracına çarptı, ardından da Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü bahçesine girdi. Kazada TIR sürücüsü Mahmut Güngören yaralandı.Yalova'nın Süleyman Bey Mahallesi Yalı Caddesi Dörtyol mevkisinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Kocaeli'den Yalova istikametine seyir halinde olan Mahmut Güngören yönetimindeki 77 ABR 419 plakalı tırın açık kalan dorsesi, üst geçide çarptı.

TIRIN KAFASI AYRILDI
Dorse üst geçitte asılı kalırken, çarpmanın şiddetiyle yerinden kopan çekici kısmı ise seyir halinde olan 34 BUZ 152 plakalı banka para nakil aracına çarptı. Tırın çekicisi ardından Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü bahçesine girdi.

TIR SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan tır sürücüsü Mahmut Güngören'in tedavisi ambulansta yapılırken, banka para nakil aracında bulunan A.D. ile N.K. ise kazayı yara almadan atlattı. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık