IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Şubat.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Boşanma aşamasındaki eşini vuran kadın, polis kapıya gelince silahı kafasına dayayıp ateş etti




Kayseri'de 25 yaşındaki Mustafa Özer, boşanma aşamasındaki ayrı yaşadığı 40 yaşındaki Hülya Özer tarafından tabancayla vuruldu. Yaralı adam hastaneye kaldırılırken, ekipler de Hülya Özer'in yaşadığı eve gitti. Polisin çağrısına yanıt vermeyen kadın, bu sırada eşini vurduğu tabancayı başına dayayıp ateşledi. Çiftin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Fatih Mahallesi'nde kasap mesleğini icra eden Mustafa Özer, apartmana girerken boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı Hülya Özer'in silahlı saldırısına uğradı. Özer, kanlar içinde yere yığılırken, eşi de olay yerinden kaçtı. İhbarla adrese gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Mustafa Özer'i ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

POLİS KAPIYA GELİNCE TABANCAYI BAŞINA DAYAYIP ATEŞLEDİ
Polis ekipleri de Hülya Özer'in Kocasinan ilçesine bağlı Beyazşehir Mahallesi'ndeki evine gitti. Polisin çağrısına cevap vermeyen Özer, bu sırada eşini vurduğu tabancayı başına dayayıp, ateşledi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, Özer'i kanlar içinde buldu. İlk evliliğinden 1 çocuğu olduğu öğrenilen Hülya Özer de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Özer çiftinin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

"VÜCUDUNDA 2 TANE KURŞUN İZİ GÖRDÜM"
Olayın yaşandığı apartmanın görevlisi Sedat Balkaya, "3 el silah sesi geldi. O sırada aracımda işim vardı, dışarı çıktım. Mustafa, beni görünce 'Sedat ağabey, bana bir su getirir misin?' dedi. Ben de ne olduğunu anlamadan suyu alıp, getirdim sonra kendisinin kurşunlandığını söyledi. Vücudunda 2 tane kurşun izi gördüm. Komşuların yardımıyla polis ve sağlık ekiplerini çağırdık. Ekipler, gerekli müdahaleyi yaptılar. Mustafa'ya kendisini kurşunlayanı sorduğumda; Hülya'nın yaptığını söyledi. 5-6 kez Hülya kelimesini tekrarlayarak söyledi" dedi.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık