IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Ocak.2022   #1
Çevrimdışı
Akşam iterek yere düşürdüğü annesini sabah kalktığında ölü buldu




Konya'da 61 yaşındaki kadın, çıkan tartışmada kızının itmesi ile yere düşerek kafasını beton zemine çarptı. Sonrasında ayağa kalkan anne hava almak için balkona çıkarken, kızı ise odasına uyumaya gitti. Sabah kalktığında 24 yaşındaki genç kız, annesini balkonda ölü buldu.Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Mürşit Pınar Caddesi'nde dün akşam 24 yaşındaki A.S., belirlenemeyen nedenle annesi Elife Sevinç ile tartıştı. Tartışma sırasında A.S.'nin iteklediği annesi yere düştü ve beton zemine başını çarptı. Tekrar ayağa kalkan Elife Sevinç, hava almak için balkona çıktı. A.S. de odasına geçip uyudu.

SABAH UYANDIĞINDA BALKONDA HAREKETSİZ BULDU
A.S., saat 06.00 sıralarında uyandığında annesini balkonda yerde hareketsiz buldu. Başında da kan olduğunu fark etti. Bunun üzerine polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık görevlileri Elife Sevinç'in öldüğünü belirledi. Elife Sevinç'in cansız bedeni otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

"BAŞINDA KAN VARDI"
Gözaltına alınan A.S. ilk ifadesinde "Akşam annemle tartıştık. Tartışma sırasında bana zarar vereceğini düşünerek itekledim ve yere düştü. Sonra ayağa kalktı. Hava almak için balkona çıktı. Ben de odamda uyudum. Sabah uyandığımda annem odasında yoktu. Balkona baktığımda başında kan vardı ve hareketsiz haldeydi" dediği öğrenildi.A.S., taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık