IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Ocak.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Takip ettiği genç kadını otoparka sürükleyip taciz etti: Sesini çıkarma, elimde bıçak var




Büyükçekmece'de akşam saatlerinde eve doğru giden 25 yaşındaki kadın, kendisini takip eden şahsın tacizine uğradı. Şahsın kendisini ''Sesini çıkarma, elimde bıçak var'' deyip otoparka sürüklediğini ve taciz ettiğini söyleyen kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Mahalle sakinleri ise aynı olayın 4. kez yaşandığını ifade ederek, tacizcinin aynı kişi olduğunu iddia etti.Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde Çarşamba günü akşam saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre, Ege Özel antrenman yaptığı spor salonundan akşam saatlerinden çıkarak evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada bir kişi genç kızı takip ederek arkasından yaklaştı.

OTOPARKA SÜRÜKLEYİP TACİZ ETTİ
Saldırgan yakaladığı genç kızı, bir sitenin otoparkına doğru sürükledi. Özel'in bağırmasının ardından saldırgan koşarak, uzaklaştı. Yaşadıklarının şokunu atlatan genç kız, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Yaşananlar ise bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan vatandaşlar, mahallede benzer olayların 4'üncü kez yaşandığını iddia etti.

''SESİNİ ÇIKARMA ELİMDE BIÇAK VAR''
Yaşadığı korkunç saldırıyı anlatan Ege Özel, "Akşam spordan çıkıp eve giderken, sokağımın orada birisi bana yaklaştı ve saniyelik oldu. Arkadan eliyle suratımı tuttu ve diğer elinde de bıçak vardı. Bayağı suratıma yakındı. Sadece 'Sesini çıkarma. Elimde bıçak var' dedi. Ben o şokun etkisiyle bir şey yapamadım. Sonra ne istediğini sordum. Hiçbir şey söylemedi. Ben kaçmaya çalıştım ve bağırmaya başladım. Beni bıraktı ve kaçmaya başladı. Ben sadece arkasından gördüm" dedi.

MAHALLEDE 4 KEZ AYNI OLAY YAŞANDI, ŞÜPHELİ AYNI KİŞİ
Aynı bölgede yaşanan 4'üncü olayın olduğunu söyleyen Oğuzhan Kırış, "Burada yaşanan 4'üncü olay. Artık kız arkadaşlarımız buradan rahat yürüyemiyor, o hale geldi. 4 olayı da aynı kişinin yaptığını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.



Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık