IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Aralık.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Nişanından dönen genç iş adamı kazada hayatını kaybetti! Geriye mutluluk dolu bu kare kaldı




Bursa'da dün gece otobanda meydana gelen feci kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden birinin İznik ilçesinde yapılan nişanından dönen iş adamı Mehmet Fatih Sönmez olduğu öğrenildi. Sönmez'den geriye nişan esnasında çekilen mutluluk dolu kare kaldı.Dün gece 23.00 sıraları İstanbul - İzmir otobanı Gemlik istikametinde meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. İznik'in Orhaniye Mahallesi'ndeki nişandan dönerken kaza yapan araçta bulunan Mehmet Fatih Sönmez'in yanı sıra Ömer Faruk Sönmez ve İsmail Köse hayatını kaybetti. Kaza sonrası jandarma ve trafik ekipleri olay yerini kontrol altına aldı. Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

NİŞANINDAN İKİ SAAT SONRA HAYATINI KAYBETTİ
Öte yandan kazanın acı detayları ortaya çıktı. İznik'e bağlı Orhaniye Mahallesi'ne Fatmanur Dalgıç ile nişanlanmak için gelen Fatih Mehmet Sönmez'in nişandan 2 saat sonra öldüğü ortaya çıktı.

Sönmez'in kullandığı araçta kardeşi Ömer Faruk Sönmez ve akrabaları İsmail Köse de hayatını kaybetti. Nişandan sonra feci kazada can veren Mehmet Fatih Sönmez'in Türkiye genelinde 121 şubesi olan güzellik merkezlerinin sahibi olduğu öğrenildi.Sönmez'den geriye nişanda çekilen mutluluk dolu kareleri kaldı.



Kaynak:İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık