IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Aralık.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
En acı bekleyiş! Cenaze yolundaki kazada hayatını kaybedenlerin yakınları morg önünde gözyaşlarına boğuldu




Eskişehir'den cenazeye gitmek için yola çıkan 5 kişinin olduğu araç, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden 6 kişinin otopsi işlemleri devam ederken, acılı aileler gözyaşları içinde morgun önünde bekledi.Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Aynı araçta yaşamını yitiren 5 kişinin bir akrabalarının cenazesine katılmak için Eskişehir'den ilçeye geldiği belirtildi.

MORG ÖNÜNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR
Kazada hayatını kaybeden sürücü Yusuf Öğüt, eşi Sultan Öğüt, oğlu Nevzat Öğüt, kızı Nezahat Cıbıroğlu, yeğeni Burcu Sağlam ve diğer otomobildeki Abdullah Kocabaş otopsi işlemleri için Kahramankazan'daki Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna getirildi. Morg önünde toplanan ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ağlayanları, diğer yakınları teselli etmeye çalıştı.

CENAZELER ESKİŞEHİR'E GÖNDERİLECEK
Kazada aynı araçta ölen 5 kişinin, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve Çamlıdere ilçesinde toprağa verilecek olan akrabalarının cenazesi için Eskişehir'den yola çıktığı belirtildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailenin cenazelerinin Eskişehir'e gönderileceği ifade edildi.

"BİZİ DERİNDEN ÜZDÜ"
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, kazanın Ankara-İstanbul karayolunda meydana geldiğini belirterek, "Maalesef 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Bu haber bizi çok derinden üzdü. Aracın biri Eskişehir'den bir cenaze için Çamlıdere'ye geliyor" ifadelerini kullandı.

"SABAH İŞE GİDİYORDU, CENAZE İÇİN GELENLERLE ÇARPIŞMIŞ"
Diğer araçta hayatını kaybeden Abdullah Kocabaş'ın bacanağı Hulusi Saban ise, "Sabah işe giderken Eskişehir'den cenaze için gelen kişilerle çarpışmış. Bacanağım orada vefat etti. Çok üzgünüz" dedi.













Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık