IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Kasım.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Akşam yemeğinde sahte içki içen çifti ölüm ayırdı




Balıkesir'de akşam yemeğinin ardından rahatsızlanan çift hastaneye kaldırıldı, 47 yaşındaki Aysun Verim tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çiftin yemek sırasında kaçak olarak üretilen içki içtikleri iddia edilirken, soruşturma sonucunda da ölüm nedeninin zehirlenmeye bağlı olduğu tespit edildi. Durumu ağır olan eşinin tedavisi ise sürüyor.Erdek ilçesi kırsal Ocaklar Mahallesi'nde 25 Kasım Perşembe günü meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan Aysun Verim (47) ile Ahmet Verim (48) çifti, iddiaya göre akşam yemeğinden sonra rahatsızlandı. Ahmet Verim'in 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine eve sağlık ekipleri sevk edildi.

KAÇAK İÇKİ İDDİASI
Ambulansla, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çiftten Aysun Verim dün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Ahmet Verim'in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürerken; Verim çiftinin akşam yemeğinde kaçak olarak üretilen içki içtikleri iddia edildi.

ZEHİRLENMEYE BAĞLI HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ
2 kız çocuğu annesi Aysun Verim'in dün hayatını kaybettiği olay sonrası Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Savcılıkça zehirlenmeye bağlı olarak hayatını kaybettiği tespit edilen Aysun Verim'in cenazesi, kesin ölüm raporu için Balıkesir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık