IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Eylül.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yalnız yaşayan doktor, pansiyondaki sandalyesinde oturur halde ölü bulundu




Tekirdağ'ın Şarkköy ilçesinde bir süre önce Hoşköy Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ne atanan aile hekimi Tezgül Şükrüoğlu, yalnız yaşadığı pansiyondaki sandalyesinde oturur halde ölü halde bulundu.Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bulunan Hoşköy Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak görev yapan ve bu göreve kısa bir süre önce atanan Tezgül Şükrüoğlu isimli doktor, yalnız yaşadığı pansiyondaki sandalyesinde oturur halde ölü bulundu. Doktorun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılacak.

SANDALYEDE OTURUYORDU
Aile hekimi Tezgül Şükrüoğlu'nun Çorlu ilçesinde yaşayan ailesi, haber alamayınca sabah saatlerinde kaldığı pansiyon yetkililerine haber verdi. Pansiyon sahibinin haber vermesiyle gelen jandarma ekipleri eşliğinde odaya girilince Şükrüoğlu, balkondaki sandalyede hareketsiz oturur halde bulundu.

GÖREVİNE YENİ ATANDI
Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Şükrüoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının da yaptığı incelemenin ardından Şükrüoğlu'nun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Tezgül Şükrüoğlu'nun, 2,5 ay önce Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinden Hoşköy Aile Sağlığı Merkezi'ne atandığı ve burada pansiyonda yalnız kaldığı belirtildi.







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık