IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Eylül.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kahraman şoför! Minibüsü bir ambulans gibi kullanıp, genci hastaneye yetiştirdi




Düzce'de bir minibüs şoförünün fedakarlığı alkış aldı. Minibüsüne binen yolculardan birinin rahatsızlandığını öğrenen şoför, aracı bir ambulans gibi kullanarak genci hastaneye yetiştirdi.Minibüs şoförlerinin yolcuların rahatsızlanması durumunda gösterdikleri fedakarlıkla bir yenisi de Düzce'de eklendi. Minibüse binen gencin fenalaştığını öğrenen şoför, kimseye zarar vermeden baygın genci hastaneye yetiştirdi. Şoförün bu hareketi alkış aldı.

YOLCULAR HEMEN BİLGİ VERDİ
Düzce'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda güzergahında seyir halinde olan minibüs sürücüsü Ercan Danışmaz'ın aracında bir kişi fenalık geçirerek bayıldı. Yolcular gencin bayıldığını belirterek sürücüyü bilgilendirdi. Sürücü Ercan Danışmaz'da hattından çıkarak direk Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne minibüsü sürdü. Onlarca yolcusu ile birlikte ambulans gibi minibüsü kullanan sürücü, baygın genci hastaneye yetiştirdi.

"HASTANEDEN SONRA YOLCULARI DAĞITTIM"
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan gencin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bu olay minibüsün güvenlik kameralarınca saniye saniye kayıt altına alındı. Olay hakkında bilgi veren Düzce Belediyesi Ulaşım AŞ'de şoförü Ercan Danışmaz, "Cuma günü saat 15.00 gibi aracımda bir çocuk rahatsızlandı. Güzergahımı değiştirerek sanayiden geçerek direkt hastaneye götürdüm. Ardından yolcuları dağıttım" diye konuştu.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Enes Bektaş
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık