IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01.Ağustos.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
8 yaşındaki çocuk düğünde atılan maganda kurşunuyla hayatını kaybetti




İstanbul'un Sultangazi ilçesinde sokak ortasında yapılan bir düğünde magandalar havaya ateş açtı. Kurşunlardan bir tanesi 3. katta balkonda duran 8 yaşındaki bir çocuğun çenesinden girerek ölümüne neden oldu. Görgü tanıklarından bir mahalle sakini, havaya ateş açanları daha önce uyardığını ancak "Sen ne karışıyorsun?" diyerek boğazlarına sarıldıklarını ifade etti.Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde sokaktaki düğünde havaya ateş edilmesiyle kurşunlardan birisi 3 katlı binanın 3'üncü kat balkonunda duran 8 yaşındaki çocuğa isabet etti.

KURŞUN ÇENESİNDEN GİRDİ
Çenesinden giren kurşunla ağır yaralanan çocuk olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 8 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.


UYARAN KİŞİNİN BOĞAZINA SARILDILAR: SEN NE KARIŞIYORSUN
Olayın görgü tanıklarından olan bir mahalle sakini, "Önce kurusıkı ile başladılar sonra gerçek silahla sıkarken 4'üncü kattaki çocuk vuruluyor. Düğün vardı, gelin arabası girince olay oldu, ondan sonra burası karıştı. Abla yukarıdan bağırdı, tanıyoruz kendilerini. Böyle kendini bilmezlerin eline silah veriyorlar. Ben önceden gidip uyardım. Damat mıydı, damadın akrabası mıydı boğazıma sarıldı, 'sen ne karışıyorsun' diye" dedi.Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık