IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Temmuz.2021   #1
Çevrimdışı
Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti




Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acılı haberi alan aile hastane önünde gözyaşlarına boğulurken 41 yaşında hayatını kaybeden Tektaş, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 20 gün önce tespit edilen koronavirüs teşhisi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sarıyer Maslak'ta bulunan özel bir hastanede tedavi alınan Tektaş'ın durumu gece saatlerinde ağırlaştı.

ÜNLÜ İSİMLER HASTANEYE KOŞTU
Ancak Selçuk Tektaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tektaş'ın acılı ailesi ve sevenleri hastane önüne gelerek göz yaşlarına boğuldu. Mahsun Kırmızıgül, şarkıcı Berkay ve Ceylan, Alişan'ı teselli etmek için hastaneye geldi.

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Haftalardır kardeşinden gelecek iyi haberi bekleyen ve bir an olsun hastane önünden ayrılmayan Alişan ise aldığı ölüm haberiyle yıkıldı. Sabaha karşı sosyal medya hesabından acı haberi duyuran Alişan, "Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık. Cenazemiz bugün öğle namazına müteakip Teşvikiye camisinden kaldırılacaktır" dedi.

SELÇUK TEKTAŞ KİMDİR?
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş 12 Mayıs 1980 yılında dünyaya geldi. 2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş, iki kız babasıdır. Tektaş, uzun yıllardır şarkıcı Alişan'ın menajerliğini yapıyordu.











Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Muhammet Emin Arslan
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık