IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Temmuz.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Eski eşini 7 yerinden bıçakladı, başına gelip pişkince "Seni bir dahaki sefer öldüreceğim" dedi




Bir eski koca dehşeti haberi de Kayseri'den geldi. Kuaför işletmeciliği yapan Nihan Atay isimli kadın, 10 ay önce boşandığı eşinin saldırısına uğradı. 7 bıçak darbesi alan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Diğer yandan, cani şahsın eski eşini bıçakladıktan sonra başına gelip, "Öteki sefer seni öldüreceğim" dediği iddia edildi.Eski koca dehşeti bu sefer Kayseri'de yaşandı. Eşine karşı uzaklaştırma kararı bulunan Ramazan U., isimli şahıs, bu karara uymayarak, 10 ay önce boşandığı kuaför işletmecisi eşi Nihan Atay'ı (35) 7 yerinden bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının yaşam mücadelesi devam ediyor.

HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA KARARI VAR
Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi'nde iddiaya göre, inşaatlarda elektrikçilik yapan Ramazan U., 10 ay önce boşandığı 2 çocuğunun annesi Nihan Atay'ın işlettiği kuaför dükkanına geldi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Ramazan U., kuaför dükkanında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma sonrası belinden çıkardığı bıçakla Nihan Atay'ı 7 yerinden bıçakladı.

"DİĞER SEFER SENİ ÖLDÜRECEĞİM"
Çığlık seslerini duyan çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın şüphelisi Ramazan U, ise suç aletiyle birlikte polise teslim oldu. R.U.'nun olaydan sonra kaçtığı, bir süre sonra yaralı N.A.'nın yanına gelerek, "Diğer sefer seni öldüreceğim" dediği iddia edildi.





Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Olcay Düzgün
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık