IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Haziran.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kazada ölen genç kadının meslektaşlarının kızı olduğunu öğrenen AFAD ekipleri, acı haberi aileye güçlükle verdi




Afyonkarahisar'da kazaya karışan 22 yaşındaki genç kadın, yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen AFAD ekipler, ölen kadının meslektaşlarının kızı olduğunu öğrendi. Acı gerçeği bir süre saklamaya çalışan ekipler, bir zaman sonra aileye kızlarının öldüğünü söylemek zorunda kaldı. Acı haberi duyan çift fenalık geçirdi.
Afyonkarahisar-Konya çevreyolu Fatih Nizamiye kavşağında meydana gelen kaza A.T.'nin (24) kullandığı otomobil, S.Y.'nin kullandığı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan S.Y.'nin kullandığı araç kavşakta bulunan elektrik direğine çarptıktan sonra yan yatarak durabildi.

GENÇ KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ
Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda polis, sağlık ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler yan yatan araçtaki Ezgi Aslanbek'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ekipler, otomobilde yolcu olarak bulunan ve yaralanan H.İ.K.'yi ise ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

ACI HABERİ GİZLEMEYE ÇALIŞTI
LARKurtarma çalışması için gelen AFAD ekipleri, mesai arkadaşları Sadettin Aslanbek ile eşi Sevim Aslanbek'i, görevde olmamasına rağmen olay yerinde görünce şaşırdı. Aslanbek, kazaya karışan araçlardan birinde kızının olduğunu söyleyince AFAD ekipleri bir süre durumu sakladıktan sonra acılı babaya, kızı Ezgi Aslanbek'in yaşamını yitirdiğini güçlükle söyledi.

ACILI ANNE VE BABAYA SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHELE ETTİ
Haberi alan Aslanbek çifti fenalık geçirdi. Sadettin ve Sevim Aslanbek'i AFAD ekipleri sakinleştirmeye çalışırken, olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri de müdahale etti. Sağlık ekipleri anne ve babayı ambulansa götürdü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Ezgi Aslanbek'in özel bir okulda stajyer öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi. Kazanın ardından otomobilden çıkarılan Ezgi Aslanbek'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazanın ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.









Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık