IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Haziran.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Emekli kadını evlilik vaadiyle 135 bin TL dolandıran şahıs serbest kaldı




Mersin'de 51 yaşındaki emekli kadını evlilik vaadiyle 135 bin TL dolandıran ve kadının şikayeti üzerine yakalanan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Mersin'de akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. 51 yaşındaki Z.A. adlı kadın, 37 yaşındaki T.K. adlı şahısla, tanıştıktan sonra ilişkileri ilerledi. İddialara göre T.K, talihsiz kadını evlilik vaadiyle kandırarak 135 bin TL başta olmak üzere çok sayıda eşyasını aldı.

EVLİ VE ÇOCUKLU ÇIKTI
11 Haziran'da polise başvuran Z.A., ocak ayında tanıştığı T.K. ile evlenmeye karar verdiğini, parasını kazançlı şekilde değerlendirebileceğini söylemesi üzerine bankada bulunan 90 bin TL emeklilik ikramiyesi ile 35 bin TL kredi çekip hesabına aktardığını, ayrıca beraberlikleri sırasında 7 bin 800 TL değerinde cep telefonu, çeyrek altın ve ikinci el laptop bilgisayar da aldığını, ancak evli ve çocuklu olduğunu öğrendiğini söyledi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI
Toplamda 135 bin TL dolandırıldığını belirten Z.A., şikayetçi oldu. Şikayet üzerine çalışma başlatan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, T.K.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.K., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Soner Aydın
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık