IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Haziran.2021   #1
Çevrimdışı
Gaziantep'te bir işletmeci intihardan vazgeçirmeye çalıştığı adam tarafından öldürüldü




Gaziantep'Te bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahıs, otomobilinin içinde intihar etmek istedi. Bu esnada yolun karşısında bulunan market işletmecisi duruma müdahale etmek istedi. İntihar etmeye çalışan şahsı vazgeçirmeye çalışan işletmeci, şahsın silahından çıkan kurşunlarla can verdi.
Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'ndeki bir sitenin önünde yaşanan korkunç olayda psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs aracının içinde intihar etmek istedi. Şahsın intihar edeceğini fark eden market işletmecisi, şahsın yanına giderek intihar etmemesi için dil dökmeye başladı.

HAYATINI KAYBETTİ
Daha sonra öfkelenmeye başlayan şahıs elindeki silahla işletmeciye ateş etti. Talihsiz adam, intihardan vazgeçirmeye çalıştığı şahsın silahından çıkan kurşunlar sonucu ağır yaralandı. Yaşanan olayın ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. İşletmeci, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEYE KALKTI
Yaşananlara öfkelenen çevredeki vatandaşlar ise şahsı linç etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri katil zanlısını gözaltına alırken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lider Olgun
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık