IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Haziran.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yatakta uyuyan eşini ve görümcesini öldüren kadının ifadesi kan dondurdu




Osmaniye'de; Gülten Usta, eşi Süleyman Usta ve görümcesi Ela Usta'yı uyurken başlarından av tüfeğiyle vurdu. Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan kadın, ifadesinde, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşaması nedeniyle görümcesini ise çocuklarına şiddet uyguladığı için öldürdüğünü söyledi.
Osmaniye'nin merkeze bağlı Köyyeri köyünde sabah saatlerinde yaşanan olayda; Gülten Usta, kocası Süleyman Usta (27) ve görümcesi Ela Usta'yı (18) uykularında av tüfeğiyle başlarından vurdu. O esnada silah seslerini duyan kadının kayınvalidesi ise kendini dışarı attı.

KENDİNİ İHBAR ETTİ
Olayın ardından Gülten Usta jandarmayı arayarak kocasını ve görümcesini silahla vurarak öldürdüğünü söyledi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, silahla vurulan Süleyman Usta ve Ela Usta'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma olayın ardından kocasını ve görümcesini öldüren Gülten Usta'yı gözaltına aldı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Gülten Usta, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. İfadesinde, 9 yıllık eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığını öne süren Usta, görümcesini ise çocuklarına şiddet uyguladığı için öldürdüğünü iddia etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / İbrahim Emül
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık