IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Nisan.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Sancaktepe'de darbedilen şoför isyan etti: Deneme tahtası gibiyiz, herkes bize bağırıyor




İstanbul Sancaktepe'de bir yolcu otobüse arka kapıdan binmeye çalıştı. Otobüsün şoförü, HES kodu okutması için ön kapıdan binmesi gerektiğini söyleyince sinirlenen yolcu şoförü darbetmeye çalıştı. Buna sinirlenen yolcu cadde ortasında otobüsü durdurarak tüm yolcuları indirip, "Bizim derdimizi kim dinleyecek? Her türlü ceza bize kesiliyor. Dene tahtası gibiyiz, gelen bağırıyor giden bağırıyor" diye isyan etti.

Abdurrahmangazi Mahallesi, Bosna Bulvarı üzerinde meydana gelen playda, Kadıköy-Sultanbeyli güzergahında sefer yapan otobüs, durağa yanaştığı sırada bir kişi otobüse arka kapıdan binmeye çalıştı. Otobüs şoförü, arka kapıdan binemeyeceğini, HES kodu için kartını okutması gerektiğini söyledi.

CADDE ORTASINDA OTOBÜSÜ DURDURDU

İddiaya göre, bu kişi otobüsten inmesini isteyen şoförü darbetmeye çalıştı. Şoför, cadde ortasında otobüsü durdurarak tüm yolcuların otobüsten inmesini istedi. Bunun üzerine yolcularla şoför arasında da tartışma yaşandı. Otobüsteki yolcuların başka otobüslere binmesiyle olay son bulurken, otobüs şoförü "Bizim derdimizi kim dinleyecek Şoförlerin derdini anlayan yok" diyerek isyan etti.

"BİZİM DERDİMİZİ KİM DİNLEYECEK?"

Otobüsün şoförü, "Arkadan binmesi ön tarafta bekleyen yolcuları mağdur etmesinden dolayı bana saldırdı. Ben de o nedenle psikolojim bozulduğu için gidemiyorum. Biz şoförler her zaman zor durumdayız. Herkes şoförlere yükleniyor. Fazla aldığımızda şoför, eksik aldığımızda şoför, ceza kesilecek şoför. Her şeyde şoför mağdur. Biz burada ne yapalım Bizim derdimizi kim dinleyecek? Şoförlerin derdini anlayan yok. Burada deneme tahtası gibiyiz. Gelen bağırıyor giden bağırıyor" diye konuştu. Bir süre bekledikten sonra sakinleşen şoför yola devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık