IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 1 hafta önce   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Galatasaray, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti




Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'u Mauro Icardi, Abdülkerim Bardakcı, Dries Mertens ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle golleriyle 3-1 mağlup etti. Konuk takımın tek golünü Alpaslan Öztürk attı.
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray ile kümede kalma mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor RAMS Park'ta karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup etti.

PERDEYİ ICARDI AÇTI
Karşılaşmanın 35. dakikasında Dries Mertens'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mauro Icardi, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

ABDÜLKERİM, FARKI 2'YE ÇIKARDI
Müsabakanın ilk yarısında goller peş peşe geldi. Icardi'den 5 dakika sonra sahneye çıkan Abdülkerim Bardakcı, Hakim Ziyech'in kullandığı kornerde kafa vuruşuya topu filelere yollayarak farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

MERTENS SAHNEYE ÇIKTI
Müsabakanın 77. dakikasında Berkan'pasıyla çaprazda topla buluşan Dries Mertens, topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirdi.

SKORU ALPASLAN BELİRLEDİ
Konuk takımın skoru belirleyen tek golünü 85. dakikada eski Galatasaraylı Alpaslan Öztürk kaydetti.

PENALTIYI ÖNCE KAÇIRDI, SONRA ATTI

Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, uzatma dakikalarında kazanılan penaltıdan yararlanamadı. İnceleme sonrasında tekrarlanan penaltı topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, bu kez topu ağlara gönderdi ve skoru 4-1'e getirerek maçın sonucunu belirledi.

KENDİ REKORUNU TEKRARLADI

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u mağlup eden Galatasaray, Süper Lig tarihinde kendisine ait üst üste kazanma rekorunu tekrarladı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray,galibiyet serisini 14 maça çıkarttı. Cimbom, geçen sezon Süper Lig'in 12 ve 25. haftalarında üst üste 14 maç kazanarak, Beşiktaş'a ait olan rekoru kırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık