IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Haziran.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Galatasaray, forma sponsorundan 100 milyon euro gelir sağlayacak




Süper Lig devi Galatasaray, stadyum ve forma göğüs sponsorluğu için SİXT Rent A Car şirketiyle anlaştı. Sarı-kırmızılıların, bu anlaşmadan 5 yılda 100 milyon euro gelir elde edeceği öne sürüldü.Galatasaray Futbol A Takımı, SIXT Rent A Car ile 5 yıllık forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Sarı-kırmızılılar, bu anlaşma ile 100 milyon euro gelir elde edecek.

Haberler
Haberler
Resmen servet kazanacaklar! Galatasaray, forma sponsorundan 100 milyon euro gelir sağlayacak27 Haziran 2023 17:08Spor Haberleri
Süper Lig devi Galatasaray, stadyum ve forma göğüs sponsorluğu için SİXT Rent A Car şirketiyle anlaştı. Sarı-kırmızılıların, bu anlaşmadan 5 yılda 100 milyon euro gelir elde edeceği öne sürüldü.

Galatasaray Futbol A Takımı, SIXT Rent A Car ile 5 yıllık forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Sarı-kırmızılılar, bu anlaşma ile 100 milyon euro gelir elde edecek.


DETAYLAR DAHA SONRA AÇIKLANACAK
Sarı-kırmızılılar, SIXT rent a car ile anlaşma sağlandığını ve anlaşmanın detaylarının Temmuz ayı içerisinde açıklanacağını duyurdu.İşte Galatasaray'ın açıklaması;"2020-21 sezonundan itibaren Galatasaray Futbol A Takımı'nın ana sponsoru olan SIXT rent a car, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşmasını imzalayarak kulübümüze verdiği desteği devam ettiriyor.Detayları Temmuz ayı içerisinde yapılacak lansmanla açıklayacağımız bu ön anlaşma uyarınca Galatasaray Futbol A Takımı, formasının göğüs kısmında SIXT rent a car markasını taşımaya devam edecek.Türk futboluna ve Galatasaray markasına olan sarsılmaz inancı için sponsorumuza teşekkür ederiz. Şimdi daha güçlü bir Galatasaray ile daha büyük zaferlere ulaşmanın zamanı!"



Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık