IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Gökhan Özoğuz, kızı Ayşe ile ilk kez filmde rol alacak




Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk yapan Gökhan Özoğuz, ilk defa kızı Ayşe ile birlikte bir filmde rol alacak. Baba ve kızın rol alacağı Kardeş Takımı filmi, 19 Ocak'ta vizyona girecek.Athena grubunun solistliğini yapan Gökhan Özoğuz, oyunculuk kimliğiyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce çeşitli projelerde rol alan Özoğuz, bu sefer de Kardeş Takımı filminde kızı Ayşe ile partner olacak.

KADRODA ÜNLÜ İSİMLER VAR
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sevilen şarkıcı yapımcılığını CJ ENM, Medyapım ve Ay Yapım'ın üstlendiği çocuk macera filmi "Kardeş Takımı"nda kızı Ayşe'yle beraber kamera karşısına geçti. Baba ve kız filmde özel ajan olan anne ve babalarının kaçırıldığını öğrenen dört kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz'ın çıktıkları macera dolu serüvende karşılaştıkları Gökhan ve Ayşe'yi oynayacak. Filmde kardeşler, Gökhan ve Ayşe sayesinde anne ve babasını kurtarmaya çok yaklaşıyor.


Elif Dede ve Meriç Aydın'ın yazdığı filmde Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel, Mert Denizmen, Melis İşiten, Gülhan Tekin ve Yekta Kopan da oynadı.



Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık