IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de




Fenerbahçe, Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü'yü sezon sonuna kadar kiraladı. Attığı imzanın ardından açıklamalarda bulunan Söyüncü, "Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum." dedi. Milli stoper kariyerinde ilk kez Süper Lig'de forma giyecek.

Fenerbahçe, transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a getirdiği Çağlar Söyüncü ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, milli stoperin sezon sonuna kadar Fenerbahçe için mücadele edeceği belirtildi.

SEZON SONUNA KADAR FENERBAHÇE'DE
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün kiralık transferi için kulübü Atletico Madrid ve kendisi ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncu 2023-24 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçemizin formasını giyecek." ifadeleri kullanıldı.

"SABIRSIZLIKLA TAKIMA KATILMAYI BEKLİYORUM"
İmzaların atılmasının ardından konuşan Çağlar Söyüncü, "Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig'de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım." dedi.

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık