IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Fenerbahçe, RAMS Başakşehir'i 1-0 yendi




Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında RAMS Başakşehir'i 1-0 yendi. Sarı lacivertli takımın golünü 90+4. dakikada penaltıdan Michy Batshuayi attı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçı sarı-lacivertliler kazandı.

İLK YARIDA GOL ÇIKMADI
Kıran kırana geçen ve tempo seviyesi yüksek mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.


FIGUEIREDO KIZARDI
Mücadelenin 45+2. dakikasında sarı kartı bulunan Figueiredo, rakibine yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. 45. dakikada da sarı kartı bulunan Figueiredo, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

FENERBAHÇE MORAL BULDU
Fenerbahçe, Samsunspor beraberliğinin ardından ligde moral buldu. Sarı lacivertli takım ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Fenerbahçe ligde oynadığı son 11 maçta mağlubiyet yaşamadı.

RAMS BAŞAKŞEHİR'İN SERİSİ BİTTİ
Çağdaş Atan'ın takımı Başakşehir ligde son 7 maç sonra mağlup oldu. Ev sahibi ekip söz konusu maçlarda 3 beraberlik, 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı.

BATSHUAYI HATA YAPMADI
Sarı lacivertli takım yoğun baskı sonrası penaltı kazandı. Szymanski'nin ceza sahası dışından vuruşunu Onur Ergün karşıladı. Hakem bu pozisyonda Onur'un topa elle müdahale ettiğini işaret etti ve Fenerbahçe penaltı kazandı. Topunbaşına geçen Batshuayi, topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçta başka gol çıkmadı ve Fenerbahçe mücadeleyi 1-0 kazandı.

PUAN DURUMU VE GELECEK HAFTA
Alınan bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puanını 57'e çıkardı ve bir maçı eksik olan Galatasaray'ın 3 puan önünde liderliğini sürdürdü. Başakşehir ise 27 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü ile karşılaşacak. Başakşehir ise Konyaspor deplasmanına gidecek.

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık