IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Temmuz.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Fenerbahçe, Emre Mor'u kadrosuna kattığını duyurdu! İşte transferin detayları




Fenerbahçe, Emre Mor'u transfer ettiğini açıkladı. Sarı lacivertliler, genç yıldızla ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor'u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor'a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.Fenerbahçe, Emre Mor ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Mor'u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor'a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

10 GOLE DİREKT KATKI
Geçen sezon Volkan Demirel yönetiminde eski formuna kavuşan Emre Mor, 29 maçta forma şansı buldu. Bu maçlarda 6 gol 4 asist kaydetti. 25 yaşına girecek olan kanat oyuncusunun kariyerinde, Celta Vigo, Galatasaray, Borussia Dortmund ve Olympiakos gibi takımlar bulunuyor.

EMRE MOR'DAN İLK SÖZLER
Emre Mor, çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok gururluyum, çok büyük bir camia olan Fenerbahçe'deyim. Geçen sezona bakınca, bu sezonu çok daha büyük bir kulüpte seviye atlamış olarak düşünüyordum. Burada başarılı olmak ve Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum" dedi.

"BENDEN BÜYÜK BEKLENTİ OLDUĞUNU BİLİYORUM"
Emre Mor, yeni sezona hazır olduğunun üstünde durarak, " Çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla beraber iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Taraftarımıza şunu söyleyebilirim, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benden büyük bir beklenti olduğunu biliyorum. Ben kendimi tanıyorum ve buna hazırım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık