IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Şubat.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Erkekler neden yalan söylerler?







1. “Bu kıyafetin içinde kilolu görünmüyorsun”

“Kız arkadaşımla ne zaman dışarı çıksan bana nasıl göründüğünü sorar, cevabım her zaman “Çok ateşli ve güzelsin olur”. Çünkü vücudunu saran elbiselerin ona yakışmadığını salaş gösterdiğini söylemekten çekiniyorum. Çünkü bu durumda bana cep telefonunu fırlatır ve benden ayrılır.”
“Karıma aşığım ancak aldığı ‘trendy’ kıyafetleri nasıl bulduğumu sormasından nefret ediyorum. Moda hakkında pek bir şey bilmiyorum? Bu yüzden cevabım her zaman ‘Harika görünüyorsun’ oluyor. Zaten o da gerçekten güzel olduğunu düşünüyor ve aslında benim ne düşündüğümün çok bir önemi yok.”


2. “Benim tıraş bıçağımı kullanmanı önemsemiyorum”

“Bazı eşyalar erkeğin çok özel eşyası olabilir. Bunlardan biri tıraş bıçağıdır. Bu nedenle tıraş bıçağımı başkasının kullanmasından hoşlanmıyorum.”
“Tıraş bıçağım kesinlikle sadece bana ait olmalı bunu karımın kullanmasını istemiyorum. Şampuan, sabun, duş jeli kullanılabilir ancak tıraş bıçağımdan uzak durmalı!”


3. “Dışarıdayken kesinlikle başkasına bakmıyorum”

“Erkek arkadaşınızın dışarı çıktığında başka kadınlara baktığını düşünüyorsanız büyük olasılıkla bakıyordur. Sadece dürüst olmaya çalışıyorum! Bunu yaptığımızda her zaman bilinçsizce yaparız.”
“Karım her zaman dışarı çıktığımda ‘Kalçalara baktın mı? Baktıysan güzel kalçalar var mıydı’ der. Bu konuda şakalaşabildiğimiz için şanslıyım ancak asla bilinçli bir şekilde bakmam.”


4. “5 dakika sonra oradayım”

“Genellikle yolda olduğum zamanlar, ‘Bir dakika içinde orada olacağım!’ derim. Bu gerçekte orada olacağım zamanı yansıtmaz ama daha hızlı gitmek için acele ederim.”
“A noktasından B noktasına ne kadar sürede gideceğimi asla tahmin edemem. Genellikle bekleyenlere ’10 dakika içinde orada olacağım’ derim ancak bu kesinlikle ortalama bir süredir.”


5. “Üzgünüm”

“Bazen sevgilimin bana neden kızdığını anlayamıyorum. Bana kızdığını anladığımda ‘Bebeğim, çok üzgünüm ve hatalıyım’ diyorum. Ne için özür dilediğimin bir önemi yok.”
“Genellikle karımdan neden özür dilediğimi anlamıyorum. Çoğu zaman tartışmayı sona erdirmek için özür diliyorum.”


Sonuç: Çoğu erkekler kadınların duygularını incitmemek için yalan söylediklerini söyler. Kadınlar görünümleri veya kıyafetleriyle ilgili bir soru sorduklarında kötü de olsa doğru cevabı duymak ister. Kızgın ya da öfkeli olduklarında onlara karşı politik cevaplar vermek ortamı yumuşatabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık