IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti! Emekli zammı 2024'e kalmayacak, işte Meclis'e geleceği tarih


Milyonlarca emeklinin beklediği zam ekim ayında TBMM'ye gelmesi için çalışmalar sürüyor. Yılbaşından önce çalışmanın yasalaşması beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günlerde "Emekliye zamda 2024'e kararını vererek gireceğiz, fazla uzamaz bakanlarımız çalışıyor." ifadelerini kullanmıştı.

ABD'de ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekliye zamda 2024'e kararını vererek gireceğiz, fazla uzamaz bakanlarımız çalışıyor." demişti. Konuyla ilgili çalışmalar devam ederken iddiaya göre yasal düzenleme ekim ayında Meclis gündemine gelecek, yılbaşından önce de Genel Kuruldan geçip yasalaşacak.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 7 BİN 500 TL
Milyonlarca emeklinin gözü, Meclis'in açılması ile gündeme gelecek maaş artışına ilişkin yasal düzenlemede. Teklif için son hazırlıklar yürütülürken; 7 bin 500 lira olan mevcut uygulamada en düşük emekli maaşının yukarı çekilip çekilmeyeceği çalışmanın tamamlanmasıyla netleşecek.

YILBAŞINDAN ÖNCE YASALAŞMASI BEKLENİYOR
Bu konudaki çalışmalar, tamamlandıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine toplantısında görüşülecek. Ardından TBMM'deki süreç başlayacak. Çalışmanın ekim ayında Meclis'in açılmasıyla yasa teklifi olarak Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor. Yasal düzenlemenin ekim ayında Meclis gündemine gelmesi, yılbaşından önce de Genel Kuruldan geçerek yasalaşması öngörülüyor.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık