IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Mart.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
10 yıl sonra anne olan Filistinli kadın, İsrail saldırılarında ikizlerini kaybetti




İsrail'in saldırıları sonucu 30 binden fazla insanın can verdiği Gazze Şeridi'nde her gün bir insanlık trajedisi yaşanıyor. Refah kentindeki saldırıda evleri vurulan Rania Abu Anza, eşi ve ikiz bebeklerini kaybetti. Evlatlarına son kez sarılan genç kadının "Babanız sizi kendisi ile beraber aldı, beni yalnız bıraktı" sözleri yürek yaktı.

Filistinli anne Rania Abu Anza, 10 yıl boyunca üç kez tüp bebek tedavisi olduktan sonra biri kız diğeri erkek olmak üzere ikiz bebek dünyaya getirdi. Rania'nın annelik özlemini sona erdiren ikiz kardeşler, İsrail'in yaptığı hava saldırısında hayatını kaybetti.

"BABANIZ SİZİ KENDİSİ İLE BERABER ALDI"
İsrail güçleri, geçtiğimiz cumartesi günü geç saatlerde Gazze'nin güneyindeki Refah kentine saldırı düzenledi. Saldırıda evleri vurulan Rania, ikiz bebeklerinin yanı sıra kocası ve diğer 11 akrabasını da kaybetti. Bebeklerinin cansız bedenini göğsüne bastıran Rania, "Babanız sizi kendisi ile beraber aldı, beni yalnız bıraktı" diye feryat etti.

30 BİNDEN FAZLA CAN KAYBI VAR
İsrail güçleri saldırılarına başladıkları 7 Ekim 2023'ten bu yana özellikle kalabalık aileleri vuruyor. Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda en az 13 bin 230'u çocuk, 8 bin 860'ı kadın olmak üzere 30 bin 534 Filistinli öldürüldü, 71 bin 920 kişi yaralandı.


Haberler.com / Dünya
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık